شرکت مواد نسوز پاسارگاد

تولید انواع پکینگ ها و کاشی های ضد اسید

شرکت مواد نسوز پاسارگاد

تولید انواع پکینگ ها و کاشی های ضد اسید

کاشی و آجر ضد اسید

کاشی و آجر ضد اسید در مقابل کلیه اسید ها به جز اسید هیدروفلوریک با هر غلظتی و نیز کلیه روغن ها ، چربی ها و حلال ها مقاوم می باشند . این کاشی ها در مقابل مواد قلیایی شدید در دراز مدت مقاوم نمی باشند ولیکن در برابر ریزش مواد قلیایی بر روی آن ها مقاوم هستند . به عبارت دیگر نمی توان این کاشی ها را در مخازن و پیت هایی که محتوی مواد قلیایی با دما و غلظت بالا هستند ، استفاده کرد ولیکن در سطوح کف که فقط در معرض ریزش مواد قلیایی هستند ، استفاده از کاشی های سرامیکی مجاز میباشد.

این نوع کاشی ها بسته به ساختار صحیح دانه بندی مواد تشکیل دهنده آنها و دمای پخت مناسب ، دارای مقاومت های بالای مکانیکی و به خصوص مقاومت سایشی مطلوبی می باشند. 

کاشی و آجر ضد اسید تولیدی این مجموعه مطابق استاندارد های جهانی است و مطابق استاندارد ASTM C-279  می باشد . این قطعات در شکل های ساده و پیچیده طراحی و ساخته می شود  و بر اساس نیاز شکل و اندازه این قطعات قابل تغییر میباشد.

هرچند امکان ساخت ابعاد مختلف وجود دارد اما ابعاد استاندارد که به صورت متداول تولید می شود  و در پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد به این شرح می باشد :230*114*60 و 230*114*30

انتخاب نوع کاشی و آجر ضد اسید:

معمولا توصیه می شود تا از کاشی های نازک با ضخامت کمتر از 20mm جهت سرامیک لاینیگ ضد اسید در سطوح کف در واحد های صنعتی استفاده نگردد.

در صورت وجود بارهای حرارتی معمول نیز از کاشی های با ضخامت بیش از 30 mm استفاده شود .

در صورت وجود بارهای حرارتی و مکانیکی قوی تر میبایست از کاشی های ضخیم ترضخامت حدود 60 mm استفاده کرد (آجرهای ضد اسید). در صورتی که لایه حایل استفاده شده در زیر کاشی کاری نسبت به حرارت حساس باشد نیز ، استفاده از کاشی های با ضخامت بالا توصیه میشود. 

نحوه اجرای کاشی و آجر ضد اسید :

در ابتدا سطوح بتنی زیر کار میبایست قبل از شروع عملیات سیستم کاشی کاری ضد اسید مورد بازرسی قرار گیر. . کلیه سطوح بتونی سست و لق که شامل لایه سیمانی اجرا شده بر روی بتون اصلی میباشند و نیز دوغاب های سیمانی و شیره بتون میبایست از روی بتون اصلی برداشته شود 

در صورتی که سطوح کف بتونی قدیمی موجود باشد میبایست وضعیت بتون از نظر خوردگی مورد بررسی کامل قرار گیرد . در صورت نفوذ مواد خونده به داخل بتون ، محل های خورده شده تخریب و مجدداً بتون ریزی گردد. سایر محوطه ها نیز میبایست خنثی سازی و شستشو گردد. در صورت وجود روغن بر روی سطوح نیز عملیات تمیز کردن صورت پذیرد.

سطوح بتنی و یا شمشه کشی شده در زمان اجرای پوشش های رزینی میبایست کاملاً خشک باشند . خشک بودن ظاهری و سطحی کافی نبوده بلکه بتون ها اجرا شده میبایست به طور کامل دوره خشک شدنشان را طی کرده باشند . در صورت عدم رعایت این مورد به علت خاصیت موئینگی ، رطوبت باقی مانده در عمق بتن بالا آمده و باعث از بین رفتن چسبندگی پوشش ریزینی با بتون میگردد . میزان رطوبت بتون نباید بیش از 4% باشد.

نحوه چیده مان کاشی و آجر ضد اسید:

در خصوص نوع چیدمان کاشی کاری توصیه میشود که کاشی ها را در جهت طول به سمت مسیرهای خروجی و کانال ها قرار داد و یا به عبارت دیگر بندهای طولی در جهت شیب قرار گیرند . با این روش مایعات خورنده با سرعت بیشتری به سمت مسیرهای خروجی منتقل مشوند 

در زمان کاشی کاری ملات را پشت کاشی های قرار داده و بر روی سطوح نصب میکنند . ملات ها میبایست کاملا بدون جفره و خالی از هوا و حباب باشند . ضخامت ملات نصب در حد 5 mm بوده و در صورت نیاز به ضخامت بیشتر تا 10 mm مجاز میباشد . اجرای بیشتر از این ضخامت باعث ایجاد shrinkage شده و در عین حال پرهزینه میباشد . 

 

 فیلم آموزشی :


 پیوندهای مرتبط :

ملات ضد اسید سیلیکاتی 

ملات ضد اسید فورانی 

ملات ضد اسید اپوکسی 

کاشی ضد اسید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد